Σήμερα ο Βαγγέλης... Αύριο ποιός ;;;; [Γράφει ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σήμερα ο Βαγγέλης... Αύριο ποιός ;;;; [Γράφει ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 9:03 π.μ.



Συγγνώμη Βαγγέλη που με την αδράνεία μου, ως μέλος αυτής της κοινωνίας, όπλισα και γω εκείνο το χέρι που σε οδήγησε στο τέλμα.
Συγγνώμη Βαγγέλη που δεν στάθηκα αντιμέτωπος σε τέτοιες πρακτικές που είτε πιθανόν να άκουσα η που πολύ πιθανόν και γω να είδα..
Συγγνώμη Βαγγέλη που ως γονιός οι καθημερινές πατρικές μου φράσεις και συμβουλές βγαίνουν μόνάχα από το στόμα μου και όχι και από την ψυχή μου.. Συγγνώμη Βαγγέλη, που όλες αυτές οι συμβουλές δεν στάθηκαν αρκετές το μαχαίρι να εξαφανίσουν.
Συγγνώμη Βαγγελη που η λογική πλέον δεν είναι αρκετή για να δείξει όλα αυτά που θα πρέπε να θεωρούνται αυτονόητα σε μια ανθρώπων κοινωνία... Το ξέρω Βαγγέλη πως αν μείνουμε μονάχα σε τούτο το Συγγνώμη.. 
Ως κοινωνία και ως γονείς δεν θα αργήσει η ώρα που ετούτη η Συγγνώμη, θα γίνει ανάθεμα στα χείλη του καθενός από εμάς τους γονείς που τώρα απλά κοιτούμε, όλα τούτα να εξελίσονται μπροστά μας. Ενα ανάθεμα που θα γίνει ένα με τον πόνο, έκείνο τον πόνο τον αβάσταχτο που μόνο τα σωθικά ενός γονιού μπορεί να κάψει. Πόνος για έναν πιθανό αυριανό άδικο χαμό ενός παιδιού, που όλη η ζωή θα βρίσκεται μπροστά του.. 
Σήμερα ήταν ο Βαγγέλης.. Αύριο γονείς, ποιός ;;;; 















Δημητρόπουλος Παναγιώτης, 
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και 
Κηδεμόνων, 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...