Υπόθεση REDS: Για μια ακόμη φορά ο κ.Ζούτσος επιβεβαιώνει την αξιοσημείωτη προσαρμοστικότητα χαμαιλέοντα, σύμφωνα με το εκάστοτε κυρίαρχο ρεύμα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υπόθεση REDS: Για μια ακόμη φορά ο κ.Ζούτσος επιβεβαιώνει την αξιοσημείωτη προσαρμοστικότητα χαμαιλέοντα, σύμφωνα με το εκάστοτε κυρίαρχο ρεύμα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 10:50 π.μ.

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Για την υπόθεση REDS διαβάζουμε πολλά αυτές τις μέρες. Η ουσία είναι ότι καλείται ο Δήμος Παλλήνης να πληρώσει περίπου 4.700.000€ στην εταιρία του Μπόμπολα. Δηλαδή θα τα πληρώσουν οι δημότες, στους οποίους ήδη επιβλήθηκαν αυξήσεις δημοτικών τελών το φθινόπωρο του 2014, σχεδόν με την έναρξη της νέας περιόδου της δημοτικής αρχής, η οποία προεκλογικά δεν είχε πει κουβέντα για την αύξηση. Οι ευθύνες για τη REDS βαρύνουν τους Δημάρχους που χειρίστηκαν το θέμα. Βαρύνουν φυσικά και τον σημερινό Δήμαρχο κ. Ζούτσο. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ισχυριζόταν ότι το θέμα το είχε υπό έλεγχο. Όταν του «έσκασε» η απόφαση για πληρωμή της απαίτησης της REDS, κατά την προσφιλή του τακτική, συγκάλεσε ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο για να πεί ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.

Τώρα, περνά στη δεύτερη φάση του εξαγνισμού του. Ήδη βλέπουμε να δημοσιεύεται φωτογραφικό υλικό με τις αγωνιστικές του κινητοποιήσεις στους δρόμους (ξεκίνησε από την φιλικά προσκείμενη τοπική εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ και τον τίτλο: Στα …κάγκελα ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος!) Για να γίνει μάλιστα ακόμη πιο πιστευτός ποζάρει και με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης με σηκωμένη τη γροθιά του αγώνα (Τσίπρας style που... φοριέται πολύ. Για μια ακόμη φορά ο κ.Ζούτσος επιβεβαιώνει την αξιοσημείωτη προσαρμοστικότητα χαμαιλέοντα, σύμφωνα με το εκάστοτε κυρίαρχο ρεύμα).

Συνδημότες, δείτε τώρα τις συνέπειες της ψήφου που έδωσε στον κ. Ζούτσο το 66%. Θυμάστε να είπε κάτι για την REDS προεκλογικά; Nα καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε με κριτήριο τις προεκλογικές διαγραμμίσεις των δρόμων αλλά να μάθουμε να βλέπουμε πίσω από την εικόνα. Δεν θα ακούσετε ποτέ από τα χείλη του κ. Ζούτσου «έσφαλα», «έκανα λάθος επιλογές», «αναλαμβάνω την ευθύνη». Η έννοια της λογοδοσίας δεν υπάρχει για τον Δήμαρχο. Ετοιμαστείτε να πληρώσουμε και νέες αυξήσεις δημοτικών τελών διότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να δεχθεί το ταμείον να είναι μείον…!

(φωτογραφίες από την εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ)

Πηγή facebook

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...