ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: REDS ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!!! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: REDS ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!!! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 | 9:04 μ.μ.




Κάτω τα χέρια από τα λεφτά του Δήμου Παλλήνης

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

Αγαπητοί συμπολίτες

 

Καταδικάζουμε την προκλητική ενέργεια της εταιρίας REDS A.Ε, η οποία στην προσπάθειά της να επιλύσει διαφορά πολεοδομικής φύσης με το Δήμο μας, βάζει βαθιά το χέρι της στο ταμείο του Δήμου. 

 

Με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, μπορεί να αρπάξει από το ταμείο του Δήμου, ποσό ύψους 4.650.00 ευρώ, οδηγώντας τον, υπό τις παρούσες συνθήκες, σε οικονομικό μαρασμό. Και αυτό, έναντι της οφειλής του Δήμου προς αυτή, έκτασης 8,8 στρεμμάτων από την ένταξη στο σχέδιο της περιοχής Τρίγωνο Κάντζας. 

 

Η εταιρεία REDS συμφερόντων του Μπόμπολα ενεργώντας πέρα από κάθε ηθική δεοντολογία, αθέτησε την έγγραφη συμφωνία που είχε κάνει στο παρελθόν με το Δήμο και μέσω της Δικαιοσύνης αλλάζει τα δεδομένα. Δεν υπολογίζει όμως ότι οι πολίτες της Παλλήνης  θα είναι απέναντι.

 

Η δικαστική απόφαση οδηγεί σε αδυναμία εξυπηρέτησης από πλευράς του Δήμου, βασικών αναγκών των πολιτών της Παλλήνης του Γέρακα και της Ανθούσας .

 

Απαιτούμε από την εταιρεία REDS A.E. να μην υλοποιήσει την απόφαση του Δικαστηρίου. Η επίλυση της διαφοράς να γίνει με την παραχώρηση αντίστοιχης έκτασης από την τράπεζα γης, που δημιουργήθηκε από τις νέες εντάξεις στο σχέδιο.

 

Ήρθε η ώρα ο λαός του Δήμου Παλλήνης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Η επιλογή του Δημάρχου κ. Ζούτσου δύο χρόνια τώρα, να ασχολείται με το θέμα μόνο μέσω της δικαστικής οδού και να διαβεβαιώνει μάλιστα μέχρι πρόσφατα (12/2014), ότι όλα βαίνουν καλώς, αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων αναποτελεσματική. Η άσκηση πολιτικής με τη λογική  «κατόπιν ενεργειών μου»  του κ. Ζούτσου είχε κοντά πόδια, αλλά το τίμημα της, το πληρώνουν οι κάτοικοι. Για το μόνο που φρόντισε με συνέπεια ήταν να αυξήσει τα Δημοτικά τέλη όταν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι έκαναν μειώσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

 

Καλούμε σε συστράτευση τις συλλογικότητες του τόπου μας, ώστε να αποτρέψουμε την αφαίμαξη οικονομικών πόρων που ανήκουν στο λαό της Παλλήνης. Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να σημάνει γενικό προσκλητήριο προς τους φορείς και του κατοίκους της περιοχής και από κοινού να προχωρήσουμε άμεσα στην πραγματοποίηση κινητοποιήσεων που θα δώσουν το μήνυμα στην εταιρία REDS, ότι οι πολίτες του Δήμου Παλλήνης θα υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους.   



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...