ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Κάλεσμα σε δυναμική διαμαρτυρία κατά της REDS το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 ΣΤΟ SMARTPARK συμφερόντων της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Κάλεσμα σε δυναμική διαμαρτυρία κατά της REDS το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 ΣΤΟ SMARTPARK συμφερόντων της

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 | 4:02 μ.μ.

IMG_8376

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ REDS !!!

 

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ τον αγώνα μας, για να μην βρεθεί ο Δήμος στο κενό.

Προχωράμε σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015,

ΣΤΟ SMARTPARK, συμφερόντων REDS.

Συγκεντρωνόμαστε στο Δημαρχείο, στην οδό Ιθάκης στο Γέρακα, στις 12:00 το μεσημέρι. Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν.

Φίλε  συμπολίτη,

η  εταιρεία REDS   Α.Ε.,  στο  πλαίσιο  ικανοποίησης  απαιτήσεώς  της  που  δημιουργήθηκε  στον πρώην Δήμο Παλλήνης το  έτος 2001  από  την  Πολεοδομική  Μελέτη  ΠΕ6  ( Τρίγωνο  Κάντζας )  και  τη  σχετική  Πράξη  Εφαρμογής,  και  παραβιάζοντας  τις  έγγραφες  δεσμεύσεις  της  για  ανταλλαγή  οικοπέδων  που  έδινε  με  αντίστοιχη  γη  στο  μεγάλο  κτήμα  ΚΑΜΠΑ,  αδειάζει  τα  ταμεία  του  Δήμου  Παλλήνης  διεκδικώντας  αποζημίωση  ποσού  4.650.000 ευρώ  σε  χρήμα  αντί  γης,  οδηγώντας  το  Δήμο  Παλλήνης  σε  συνθήκες  οικονομικής  δυσπραγίας.

Ποια  είναι  η  εταιρεία REDSA.E. ; 

Είναι  η  εταιρεία,  με  την    έντονη  επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας, όπως ο Λόφος Έντισον, το Επιχειρηματικό Πάρκο Κτήματος Καμπά και το Επιχειρηματικό Πάρκο SmartPark στα Σπάτα.

Τι σημαίνει για σένα η απώλεια των 4.650.00 ευρώ από το ταμείο του Δήμου Παλλήνης?

Αδυναμία του Δήμου Παλλήνης να διαθέτει τους αναγκαίους πόρους για τα σχολεία, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές μας δομές, για τα προγράμματα πολιτισμού και μαζικού αθλητισμού και για τα αναπτυξιακά του προγράμματα.

Και  όλα  αυτά στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης που είχε σαν αποτέλεσμα τόσο την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων των νοικοκυριών όσο και των εσόδων του Δήμου.

Φίλε συμπολίτη, είναι αδιανόητο τα επιχειρηματικά συμφέροντα να υπερβαίνουν τις ανάγκες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Είναι αδιανόητη η επιχειρηματική αναλγησία που επιδεικνύεται απέναντι σε σένα αλλά και σε κάθε πολίτη αυτού του Δήμου, από μια εταιρεία που η επιτυχία των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, εξαρτάται και  από αυτή την κοινωνία κατά της οποίας στρέφεται.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ανεπιφύλακτα τη στάση της REDSA.E κατά του Δήμου Παλλήνης και την καλούμε δημόσια, έστω και τώρα, να τιμήσει τις έγγραφες δεσμεύσεις της και την ηθική υποχρέωση που έχει απέναντι στην κοινωνία της Παλλήνης και να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις με τον Δήμο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα που έχει ανακύψει.

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι ποιά η ηθική υποχρέωση απέναντι στους δημότες, μιας ιδιωτικής εταιρίας, σε ένα καπιταλιστικό σύστημα το οποίο, έχει γεννηθεί για να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι κοινά αποδεκτό από όλους μας!!! Η υποκρισία ολόκληρου του Δημοτικού Συ6μβουλίου, είναι αυτή που για μένα είναι ανήθικη. Με συμφωνίες κάτω από τα τραπέζια και με καμία νομική θεμελίωση δεν λύνονται ζητήματα απαλλοτριώσεων δημοτικών εκτάσεων εις βάρος όλων των δημοτών. Βρείτε το θάρρος να παραδεχτείτε τα τεράστια λάθη σας, όλοι εσείς που συμμετείχατε τότε στα Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης και σταματήστε να κοροιδεύετε τους δημότες. Άλλωστε και χωρίς την υποχρέωση αυτής της καταβολής δώσατε τίποτα για σχολεία, σταθμούς και αθλητισμό από την τσέπη του Δήμου και όχι από τα Ευρωπαικά προγράμματα; Δημότες ξυπνήστε, μην ανέχεστε τέτοιες κοροιδίες, είναι ίδια η ηθική της REDS με αυτήν των Δημοτικών μας Συμβούλων.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...