ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS: Ζορίστηκαν οι δημοτικοί μας άρχοντες και μας έκαναν παρατήρηση οτι δημοσιεύουμε ψεύδη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS: Ζορίστηκαν οι δημοτικοί μας άρχοντες και μας έκαναν παρατήρηση οτι δημοσιεύουμε ψεύδη!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 12:07 π.μ.

Ζορίστηκαν οι δημοτικοί μας άρχοντες και μας έκαναν παρατήρηση οτι δημοσιεύουμε ψεύδη!

Ποια ειναι ψεύδη κύριοι;

- Το ότι ο Δήμος μας πτωχεύει;

- Το ότι εχουμε πνιγεί στα σκουπίδια;

- Το οτι κλείσατε άνευ λόγου και αιτίας δυο μέρες τα σχολεία;

Όσον αφορά την προμήθεια αλατιού, αλλά πολύ περισσότερο, το ότι μας κατηγορείτε για απόκρυψη της αλήθειας (σας) ότι δηλαδή ρίξατε πάνω από 80 τόνους αλατιού στους δρόμους της Ανθούσας και στη Λεωφ. Μαραθώνος, απαντάμε με το παρακάτω και καλούμε τους αναγνώστες του Παλλήνη Press, να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους για το αν έπεσε αλάτι στους δρόμους που αναφέρατε!

Εθεάθη φάντασμα μετά τροχοφόρου τριαξονικού, να περιφέρεται σε δρόμους της Ανθούσας και στη Λεωφ. Μαραθώνος, πασπαλίζοντας άλας χονδρόν στο οδόστρωμα.Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσει με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παλλήνης, δια να αποδοθούν τα εύσημα!

Δείτε και την σύμβαση προμήθειας της 23.12.2014 (είναι το αλάτι που λένε ότι ρίξανε στους δρόμους του Δήμου σε 2 δόσεις όπως δήλωσαν):

 

 

 

 

 

3 σχόλια :

Al είπε...

Πουθενά αλάτι...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΝΑ 2 ΧΟΥΦΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην Ανθουσσα την πρώτη μέρα του χιονιού μας ειδοποίησαν να πάρουμε τα παιδια άρον-άρον διότι ο δρόμος ήταν επικίνδυνος κάτι που το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι οι γονείς που φτάσαμε εκει και μάλιστα γλιστρούσαν ολα τα αυτοκίνητα !
Υπήρχε μονο ένα μικρό μηχάνημα που προσπαθούσε να καθαρίσει τον δρόμο και τίποτε αλλο !Ημουν παρούσα σε αυτο και γι αυτο δεν στείλαμε τα παιδια την επόμενη μέρα είτε το αποφάσισε ο Δήμος είτε όχι !
Δυο οχήματα έπεσαν το ένα πάνω στο αλλο μπροστά στα μάτια μας !
Εκείνη την ωρα αλάτι δεν υπήρχε !
Στο πρώτο χιόνι είχαν ρίξει αλάτι την επόμενη μέρα στο δεύτερο δεν είδαμε πουθενά και μάλιστα λόγω έργων που γίνονται δεν μπορούσαμε να βρούμε και ασφαλές στενό να φύγουμε !

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...