Κοπή πίτας Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κοπή πίτας Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 | 3:53 μ.μ.

Δημοτική Συμμαχία "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή της κοπής της πίτας το Σάββατο 21/2 στο Γέρακα!!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και υποστηρικτές της παράταξης, αλλά και μεγάλο πλήθος φίλων.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μπάκας ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και υποσχέθηκε πως την επόμενη χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε παρόμοιο χώρο αφού οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν αρνητικά, αλλά έδειχναν να απολαμβάνουν κιόλας το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε...!!!

Επίσης κάνοντας μια αποτίμηση της πορείας της παράταξης μέχρι σήμερα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από τις προϋποθέσεις που έχουν διαμορφωθεί για το μέλλον αυτού του νεότατου σχηματισμού και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και ειδικά τους εθελοντές για τη μεγάλη τους συμβολή.

Ακόμη, ανακοινώθηκαν στους παρευρισκόμενους οι τελευταίες εξελίξεις και οι σχεδιασμοί της νέας περιόδου...

Η εκδήλωση έκλεισε με φιλικές συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, με πολύ κέφι και με τον πρωτεργάτη Γιώργο Σηφομιχελάκη να ““αμφισβητείται” για τη γνησιότητα του νομίσματος που εμφάνισε στο κομμάτι του…

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...