Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο συνδυασμός "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις" [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο συνδυασμός "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις" [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 | 10:19 μ.μ.

13132_1030640346952254_7431921117347543204_n
Σε γνωστό κατάστημα του Γέρακα, πραγματοποίησε την κοπή της πίτας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ο συνδυασμός "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις".
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μερτύρης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους του καταστήματος, έκανε μια αναδρομή απο την ίδρυση του συνδυασμού, ο οποίος συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής σε λίγες μέρες, εξήρε την αφοσίωση και τη συμμετοχή όλων των μελών της παράταξης, αφού έχουν ενεργό συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και τις ενέργειες του συνδυασμού στα δρώμενα του τόπου μας.
Αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία γεγονότα με την υπόθεση R.E.D.S διαβεβαιώνοντας όλους, ότι ο συνδυασμός πλην της επιβαλλόμενης παρουσίας του στη διαπαραταξιακή επιτροπή, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι υπαίτιοι της καταστροφικής αυτής για το δήμο μας εξέλιξη.
Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ θερμό, αποδυκνείοντας αυτό που επισήμανε και στην ομιλία του ο κ. Μερτύρης.... "Η παράταξη πλέον του θεσμικού της ρόλου, είναι η οικογένειά μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, επεσήμανε τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου, για το ήθος και την ποιότητα των νεοεκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού... "Έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, μαζί με τους αρχαιότερους και εμπειρότερους συναδέλφους τους" πρόσθεσε.

ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

IMG_4130

IMG_4125

IMG_4094IMG_4116

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...