ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 | 8:34 μ.μ.

Δυστυχώς σήμερα έγινα κατά πολύ φτωχότερος σαν άνθρωπος γιατί έχασα έναν ξαδελφο μου τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ που όποτε τον χρειαζόσουν ήταν πάντα δίπλα σου αθόρυβα με την καλοσύνη και την μετριοπάθεια που τον διέκρινε. Εύχομαι ολόψυχα στη τόσο αξιόλογη οικογένειά που ο ίδιος δημιούργησε καλό ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Θα είμαι για πάντα δίπλα τους όποτε με χρειαστούν.

Εκτός όμως από την οικογένειά του τον έχασε και μια άλλη οικογένεια αυτή του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ που για αυτήν ήταν η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Καλό ταξίδι φίλε ΣΩΚΡΑΤΗ και καλή αντάμωση στα γήπεδα του ουρανού

.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...