Δεν έγινε καμία κωλοτούμπα για το χρέος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δεν έγινε καμία κωλοτούμπα για το χρέος

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 | 3:23 μ.μ.


Παρεμβάσεις σε μια σειρά από μέσα ενημέρωσης έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε καμία απολύτως κωλοτούμπα στο ζήτημα του ελληνικού χρέους μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη στους FT.

«Δεν υπάρχει καμία στροφή, δεν υπάρχει καμία κωλοτούμπα», τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Σακελλαρίδης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα μείνει πιστή στην θέση της διαγραφής τόσο στις επικείμενες επαφές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με ευρωπαίους ηγέτες σε Ρώμη, Βρυξέλλες και Παρίσι, όσο και στις προγραμματικές δηλώσεις.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρεται σε «τεχνικές» που έχουν ως στόχο να καταστεί το χρέος βιώσιμο και να μειωθεί το βάρος που φέρουν οι Έλληνες πολίτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

«Ενδεχομένως, κάποιοι να δυσαρεστούνται που δεν έχουμε κάνει κωλοτούμπα.

Πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι αυτό το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, γι'αυτό ακριβώς απαιτείται η διαγραφή του» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε, «αυτό που μας νοιάζει εμάς είναι αυτή τη στιγμή να καταστεί βιώσιμο το δημόσιο χρέος, να πάρει ανάσα η ελληνική κοινωνία και να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την πραγματική ανάπτυξη».

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...