Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία " Όλοι Μαζί": "το δίκαιο της μεγάλης δύναμης των ενωμένων πολιτών έχει ανίκητη ορμή" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία " Όλοι Μαζί": "το δίκαιο της μεγάλης δύναμης των ενωμένων πολιτών έχει ανίκητη ορμή"

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 | 8:54 μ.μ.

pallinipress (4)

Όλο και μεγαλύτερη έκταση αλλά και ένταση παίρνουν οι αντιδράσεις στο Δήμο ύστερα από την  απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών και της εταιρείας REDS AE για την άμεση απόδοση του εξωπραγματικού ποσού των 4,7 εκ € από το ταμείο του Δήμου.

Η παράταξη μας

Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο επικεφαλής Κώστας Μπάκας, πιστοί σε όσα δηλώσαμε στο ΔΣ της 3/2/2015 συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στα καιροσκοπικά συμφέροντα της εταιρείας με οδηγό το δίκαιο και την συσπείρωση των πολιτών της Παλλήνης.
Συμμετέχουμε ήδη στις συνεδριάσεις της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης, έχουμε ήδη ζητήσει τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης με τη συμμετοχή του Δημάρχου και συμμετέχουμε καθημερινά σε όλες τις δράσεις που οργανώνονται από φορείς και κατοίκους του Δήμου μας.
Η απάντηση σε αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το μέλλον της πόλης για την  οικονομική τους αποκατάσταση δίνεται από τη δυναμική αντίδραση των πολιτών της πόλης μας!
Όλοι μαζί συνθέτουν ένα ενωμένο και ισχυρό μέτωπο δίνοντας καθημερινά το μήνυμα...
"το δίκαιο της μεγάλης δύναμης των ενωμένων πολιτών έχει ανίκητη ορμή"...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...