"Υψηλή πτήση" και νέο ατομικό ρεκόρ για το "χρυσό κορίτσι" της Παλλήνης Κατερίνα Στεφανίδη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Υψηλή πτήση" και νέο ατομικό ρεκόρ για το "χρυσό κορίτσι" της Παλλήνης Κατερίνα Στεφανίδη!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 | 3:28 μ.μ.

Το ατομικό της ρεκόρ, για τρίτη φορά φέτος, βελτίωσε η το ''χρυσό κορίτσι'' της Παλλήνης Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασε τα 4,61 μ. στο Flagstaff της Αριζόνα. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,31 μ., συνέχισε στα 4,41 μ. κι έπειτα ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,51 μ. και με τον ίδιο τρόπο το 4,61 μέτρα.

Η αθλήτρια του Νικ Χάισονγκ άφησε πίσω της το 4,60 μ., που πέτυχε στο Air Force Academy και έπειτα δοκίμασε στα 4.68 μ, ύψος που δεν κατάφερε να υπερβεί.

«Ο αγώνας ήταν πρωί κι αυτό είχε κάποια δυσκολία. Στα 4,68 μ., δοκίμασα ένα νέο κοντάρι, που με ζόρισε αρκετά. Πιστεύω πως αν είχα χρησιμοποιήσει το παλιό μου κοντάρι, θα ήταν ένα περασμένο άλμα. Σε κάθε περίπτωση και δεδομένων των συνθηκών ήταν ένα καλό αποτέλεσμα», είπε η Στεφανίδη, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Γκραν Πρι της Βοστόνης. Η 25χρονη για μια ακόμη φορά φέτος έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...