Η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ"

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 | 11:13 π.μ.

Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου των Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ" είναι γεγονός!!!

Η νέα σχεδιαστική εμφάνιση και το απλοποιημένο μενού πλοήγησης προσφέρει σε κάθε επισκέπτη την δυνατότητα να αντλήσει πληροφορίες για τα νέα του συλλόγου, του δήμου μας και πρόσβαση στο αρχείο τευχών της εφημερίδας του Συλλόγου.

Δείτε το καλωσόρισμα του Συλλόγου:

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης
«Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ», ακολουθώντας τις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής, σας καλεί σ’ ένα διαδικτυακό ταξίδι στο παρελθόν. Σκοπός του ταξιδιού είναι να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να ενημερωθούν οι νεότεροι για την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του τόπου που γεννήθηκαν ή που επέλεξαν να ζήσουν.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε
την νέα ιστοσελίδα του συλλόγου "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ"

.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...