Σκυλάκι σε κλουβί μέσα στις λάσπες στον Γέρακα Αττικής Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σκυλάκι σε κλουβί μέσα στις λάσπες στον Γέρακα Αττικής

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 | 12:14 μ.μ.

Μέσα στα περιττώματα και τις λάσπες απέναντι από το σπίτι των ιδιοκτητών του στον Γέρακα της Αττικής σ’ ένα κλουβί ζει το σκυλάκι που βλέπετε στη φωτογραφία. Το ζώο σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο www.zoosos.gr κάτοικος της περιοχής είναι σε αυτή την κατάσταση αρκετά χρόνια.

Το χειμώνα τελείως εκτεθειμένο στο ψύχος και το καλοκαίρι στον καύσωνα. Όποτε θυμούνται οι ιδιοκτήτες του, του βάζουν τροφή και νερό. Ούτε λόγος φυσικά για βόλτα και χάδια. Συνήθως μάλιστα την τροφή την πετούν από το μπαλκόνι μέσα στις λάσπες.

Δυστυχώς οι γείτονες – για να μην χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους ιδιοκτήτες του ζώου – δεν σκοπεύουν να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία, αν και είναι οι μόνοι που γνωρίζουν πως αυτό το σκυλάκι ουσιαστικά κακοποιείται αφού το έχουν εξαναγκάσει να ζει υπό απαράδεκτες τις συνθήκες.

Το σκυλί βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Γέρακα με την οδό Δευκαλίωνος και κάνουμε έκκληση αν κάποιος μένει στην περιοχή και μπορεί να βοηθήσει στη διάσωση του αλλά και στο καταγγελθούν εκείνοι που το έχουν σε αυτή την κατάσταση.

Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι βοηθούν ένα ζώο λέγοντας σε μας «Τρέξτε να το σώσετε!». Η ανάθεση της ευθύνης δεν είναι απόδειξη των φιλοζωικών αισθημάτων κάποιου, είναι απλά υπεκφυγή.


Πηγή: Σε κλουβί μέσα στις λάσπες στον Γέρακα Αττικής | www.zoosos.gr

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...