Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 | 3:15 μ.μ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2015 έκοψε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης το Σάββατο 31/1/2015 στο 3ο γυμνάσιο γέρακα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Ζούτσος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Λιακόπουλος, οι επικεφαλεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κύριοι Μερτύρης, Βολιώτης και Μπάκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι από την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση διοικητικά συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και από τις 3 ενότητες του δήμου και πλήθος γονέων .

Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις

Σαs ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας

ΤΟ ΔΣ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...