Γονείς κατηγορούν τον κο Ζούτσο για ανικανότητα διασφάλισης της λειτουργίας των Σχολείων!!! (Επιστολή διαμαρτυρίας) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γονείς κατηγορούν τον κο Ζούτσο για ανικανότητα διασφάλισης της λειτουργίας των Σχολείων!!! (Επιστολή διαμαρτυρίας)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 | 11:36 μ.μ.



Επιστολή προς τον Δήμαρχο κο Ζούτσο έστειλαν σήμερα γονείς μαθητών του δήμου μας διαμαρτυρόμενοι έντονα για την απόφαση του να κλείσει τα σχολεία την Πέμπτη 12.02.2015.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΝΗPRESS

Update: μετά από προτροπή πολλών γονέων του Σχολείου μας, συντάξαμε και στείλαμε μαζικά την ακόλουθη επιστολή:

Θέμα: Διαμαρτυρία για ανικανότητα διασφάλισης της λειτουργίας των Σχολείων

Κύριε Δήμαρχε.

Διαμαρτύρομαι έντονα για την απόφασή σας να κλείσετε τα Σχολεία την Πέμπτη 12.2.2015. Πιστεύω ότι η απόφασή σας είναι αυθαίρετη δεν έχει καμία βάση, με δεδομένο ότι μεταβαίνοντας στην περιοχή του Γέρακα δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα παγετού στους δρόμους. Ακόμη και στην περίπτωση παγετού σε σημεία που δεν επισκέφτηκα, θεωρώ ότι ήταν καθήκον σας να φροντίσετε να πέσει αλάτι στους δρόμους, αντί να κλείσετε όλα τα Σχολεία, μη δίνοντας καν τη δυνατότητα στους Διευθυντές να αποφασίσουν αν θα λειτουργήσουν. Με δεδομένο ότι είχατε κάθε ενημέρωση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία πολύ πριν από την έλευση της κακοκαιρίας, αυθαίρετη αναστολή όλων των λειτουργιών της εκπαίδευσης με πρόσχημα την ασφάλεια, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να καταδείξει την ανικανότητα του Δήμου και υμών προσωπικά να χειριστεί ένα πρόβλημα κακοκαιρίας μικρής κλίμακας. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι προτιμήσατε "να μη μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς επειδή γλίστρησε", παρά να κάνετε το καθήκον σας.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου,

(ονοματεπώνυμο)

Η αποστολή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, στη σελίδα επικοινωνίας του Δημάρχου εδώ: http://www.pallini.gr/contact/dimarxos

1 σχόλια :

Γιώργος Λάιος είπε...

Ευθυνόφοβος όπως πάντα όταν έρχεται η ώρα να πάρει καποιες αποφάσεις!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...