Ο Ζούτσος περίμενε να περάσει η κακοκαιρία για να παραγγείλει αλάτι!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Ζούτσος περίμενε να περάσει η κακοκαιρία για να παραγγείλει αλάτι!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 | 11:58 π.μ.

 

 

Όλοι θυμόμαστε το διήμερο που τα σχολεία του δήμου μας παρέμειναν κλειστά, μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου κ. Ζούτσου.

Όλοι γνωρίζουμε επίσης τις αντιδράσεις των γονέων, ιδιαίτερα για την δεύτερη μέρα που δεν λειτούργησαν τα σχολεία, την Πέμπτη 12.02.2015, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν δικαιολογούσαν τέτοια απόφαση!

Κάτι που επίσης γνωρίζαμε, ήταν και ότι θα έχουμε χιονιά στην πόλη μας, κάτι που με έκτακτα δελτία ανακοινώθηκε από όλα τα ΜΜΕ, δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες (δείτε ΕΔΩ τη δική μας ανάρτηση) και διαδόθηκε από στόμα σε στόμα… ακόμα και τα παιδιά το γνώριζαν και ανυπομονούσαν να παίξουν με το χιόνι!

Κάποιος όμως ΔΕΝ το γνώριζε… ή για να το πούμε πιο σωστά… το ΑΓΝΟΗΣΕ!

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο δήμος Παλλήνης παρήγγειλε αλάτι για να ρίξει στους δρόμους, την Πέμπτη 12/02, την δεύτερη και τελευταία μέρα δηλαδή της κακοκαιρίας! Όταν δηλαδή είχαν όλα τελειώσει! Το πότε τελικά το παρέλαβε δεν το γνωρίζουμε….Αυτά που ξέρουμε σίγουρα είναι:

Αλάτι δεν έπεσε σε κανέναν δρόμο του δήμου.

Υπήρχε απόφαση από 18/12/2014 για προμήθεια αλατιού η οποία εκτελέστηκε ετεροχρονισμένα!

Η αρχική απόφαση έλεγε για 100 τόνους και παραγγέλθηκαν 60

Ο δήμος έκανε την παραγγελία μόνος του, χωρίς τη συνεργασία του ΣΠΑΠ με τον οποίο θα έπαιρνε καλύτερη τιμή!

Δείτε στο πρώτο έγγραφο την απόφαση του Δεκεμβρίου και στο δεύτερο την παραγγελία στις 12 Φεβρουαρίου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Κλικ για μεγέθυνση

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...