Υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Παλλήνης - Δείτε τι μας λένε και μετά δείτε την πραγματικότητα !!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Παλλήνης - Δείτε τι μας λένε και μετά δείτε την πραγματικότητα !!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 | 3:46 μ.μ.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η Φιλοσοφία του Δήμου Παλλήνης στον τομέα της Καθαριότητας επικεντρώνεται στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Η Υπηρεσία Καθαριότητας ως βασικός φορέας υλοποίησης του έργου αξιοποιεί τις βασικές συνιστώσες όπως η ανακύκλωση ως προτεραιότητα των προσπαθειών μας.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι στις μέρες μας σημείο αναφοράς και σύγκρισης του πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Συνεπώς, ο σεβασμός στην αξία του περιβάλλοντος, ως αποτέλεσμα της ανάγκης να το προστατεύσουμε πρέπει να συνυπάρχει αρμονικά με την ανάγκη της δόμησης και της αξιοποίησης της γης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σχεδιάζουμε μια πόλη ζωντανή, λειτουργική, ευχάριστη και φυσικά πράσινη εφάμιλλη της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Η υιοθέτηση της θετικής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς που πρέπει να αγγίζει καθέναν, είναι βέβαια ευθύνη του πολίτη. Ο διαχωρισμός των απορριμμάτων και η εναπόθεση τους στους σωστούς κάδους, η μέριμνα για καθαριότητα γύρω από τις οικίες έπειτα από κατασκευές, η μη απόρριψη σκουπιδιών στο δρόμο και πολλές αντίστοιχες κινήσεις βελτιώνουν την εικόνα της πόλης μας, εμποδίζουν την κακοσμία προσφέροντας στην συλλογική υγιεινή και απαλλάσσουν το περιβάλλον από αυτά τα υλικά.

Ωστόσο η προσπάθεια για μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη είναι συνεχής. Η διεύθυνση καθαριότητας εργάζεται ανελλιπώς για να προσφέρει τις υπηρεσίες της αλλά δεν γίνεται τίποτα χωρίς την ουσιαστική συμβολή του δημότη.

Ασχολείται αποκλειστικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, τον οδοκαθαρισμό και τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων.

Διαθέτει στόλο απορριμματοφόρων, πλυντηρίων κάδων, σαρώθρων, μηχανημάτων πλύσης οδοστρωμάτων και άλλων σύγχρονων οχημάτων και εξοπλισμού κατάλληλων για την αποτελεσματική καθαριότητα της πόλης. Έχει και την ευθύνη ενός μέρους της αισθητικής εμφάνισης της πόλης, αφού εφαρμόζει τον Κανονισμό Καθαριότητας της πόλης, με έμφαση στην πρόληψη.

Η προσπάθεια για μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη δε σταματάει ποτέ. Η διεύθυνση καθαριότητας εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σ' αυτό τον τομέα.

Τηλέφωνο: 210 6600814

http://pallini.gr/pages/kathariotita

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΝΤΡΟΠΗ!!! Δεν σέβονται τίποτα… Η Δημοτική αρχή Παλλήνης δεν έχει ούτε ''ιερό'', ούτε ''όσιο''.. [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ!!! - ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ; - ΕΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

SOS! Η Παλλήνη «πνίγεται» στα σκουπίδια! Στη βρωμιά και στη δυσοσμία έχει παραδοθεί η πόλη - Ακούει κανείς; [Φωτογραφίες]

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...