Δείτε τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας σχεδόν δάκρυσε μόλις είπε: "Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού" (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας σχεδόν δάκρυσε μόλις είπε: "Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού" (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 9:34 π.μ.

Ο πρωθυπουργός σχεδόν δάκρυσε όταν δήλωνε στη Βουλή: «Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους».

Όρθιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό επί πέντε λεπτά, συγκινημένοι και οι ίδιοι.

«Αφήστε με λίγο μόνο μου». Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τους συνεργάτες του και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να τον δουν στο γραφείο του λίγο μετά από το πέρας της ομιλίας του για να τον συγχαρούν.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...