Οι Έλληνες ξανά στις πλατείες ... για να στηρίξουν την κυβέρνηση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι Έλληνες ξανά στις πλατείες ... για να στηρίξουν την κυβέρνηση

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 | 3:56 μ.μ.

Το δυναμικό τους "come back" ετοιμάζουν οι Έλληνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά, δεν αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά συσπειρώνονται για να την κάνουν ακόμη πιο δυνατή.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα που δημιούργησαν στις 31 Ιανουαρίου στο facebook:

"Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας στο Σύνταγμα, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν μεταβεί η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος.

Ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό μας χαρτί. Όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στις άλλες πλατείες της χώρας, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας, να υψώσουμε το ανάστημα στους δανειστές και να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Πάνω από τις δημοσιονομικές προσαρμογές, τους δείκτες της οικονομίας και τις "δεσμεύσεις" πρέπει να βρεθεί ο ελληνικός λαός. Στέλνουμε μήνυμα για δημοκρατία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη."

Σημειώνεται, ότι εκείνη την ημέρα, η ελληνική κυβέρνηση θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, για να διαπραγματευτεί για το ελληνικό χρέος.

Μέσα σε μόλις δυο ώρες από τη δημιουργία της, η σελίδα είχε αποκτήσει τους 3.000 "οπαδούς", ενώ σήμερα, μετρά περί τους 7.898.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...