Στα άσπρα ξύπνησε η Αττική - Σε ποιους δήμους τα σχολεία είναι κλειστά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στα άσπρα ξύπνησε η Αττική - Σε ποιους δήμους τα σχολεία είναι κλειστά

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 9:01 π.μ.


Όλες οι περιοχές της Αττικής ντύθηκαν στα λευκά, ενώ το χιόνι έπεφτε πυκνό ως και τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Πιο έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα στα βόρεια προάστια. Μάλιστα, ο Δημήτρης Στεργίου, δήμαρχος του δήμου Πεντέλης, διέταξε το κλείσιμο των σχολείων του δήμου, αλλά και του βρεφονηπιακού σταθμού εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας.

Τα σχολεία στη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια θα λειτουργήσουν κανονικά. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Κηφισιά, στα Βίλια, στο δήμο Φιλής, αλλά και σε περιοχές του δήμου Ωρωπού.  

Στο μεταξύ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, αλλά και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης.

Ποιες ακτοπλοϊκές γραμμές έχουν διακοπεί

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα για Μαρμάρι και από Αγία Μαρίνα για Νέα Στύρα, λόγω ισχυρών βόρειων β/α ανέμων στον Ευβοϊκό κόλπο που φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια απο το λιμάνι του Πειραιά και του Λαυρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσης γνωστό αν τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων απο το λιμάνι του Πειραιά θα εκτελεσθούν κανονικά. Κλειστή παραμένει επίσης η γραμμή Καβάλα-Πρίνου λόγω βορείων ανέμων που φθάνουν πρόσκαιρα στα ανατολικά τα 8 μποφόρ.

Το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατα τόπους λιμεναρχεία.

Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία εξέδωσε το πρωί δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για θάλασσα Κυθήρων-Νοτιανατολικό Κρητικό Ιεράπετρα-Νοτιοδυτικό Κρητικό-Καρπάθιο και θάλασσα Καστελόριζου.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...