Ο νόμος της έδρας μίλησε ... A.O Παλλήνη -Ίωνες 3-1 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο νόμος της έδρας μίλησε ... A.O Παλλήνη -Ίωνες 3-1

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 | 3:23 μ.μ.

IMG_6128-copy

Συνεχίζεται ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος κορασίδων τις ΕΣΠΑΑΑ ανάμεσα στις 22 καλύτερες ομάδες για την πρόκριση στους 8. Σ" αυτή τη φάση η ομάδα της Παλλήνης έδωσε σήμερα έναν ακόμα νικηφόρο αγώνα.


ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 - ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ-1 3-1
Εντός έδρας αντιμετώπισε τους Ίωνες και για μία ακόμα φορά έδειξε την υπεροχή της κερδίζοντας με 3-1 σετ. Αντιμετώπισε μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτα σετ και καλές φάσεις. Οι δυο ομάδες έπαιζαν πολύ κοντά στους πόντους, αλλά τα κορίτσια της Παλλήνης με δύναμη και πείσμα είχαν το προβάδισμα. Το 2ο σετ παρόλο που είχε όλες τις προϋποθέσεις να κερδηθεί, έγιναν κάποια λάθη μη αναστρέψιμα λόγου έλλειψης χρόνου και χάθηκε. Όμως οι αθλήτριες συντονίστηκαν γρήγορα και πήραν τη ρεβάνς στα 2 επόμενα. Η έδρα έδωσε το στήριγμα που χρειάζονταν η ομάδα για να επιβληθεί.

Ο προπονητής Δημήτρης Γιαμαλής ζούσε τη δική του αγωνία, ήταν συνεχώς δίπλα στα κορίτσια και τα ενθάρρυνε. Οργανωτικός, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες και ακολουθώντας τη δική του στρατηγική οδήγησε την Παλλήνη στη νίκη.

IMG_6160-copy

Πολύ καλή παρουσία και από τις αθλήτριες των Ιώνων, δυνατή ομάδα που θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τα σετ: 25-17, 20-25, 25-21, 25-21

Για την ΠΑΛΛΗΝΗ:
Προπονητής: Δημήτρης Γιαμαλής
Παίκτριες: Ράντου Δήμητρα, Πατσιλίβα Μαρία (Λ), Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα (Α), Παλαμάρη Ειρήνη, Χουδάλη Αναστασία, Ιωάννου Ουρανία , Κόκκινου Φωτεινή, Μαντοπούλου Αντιγόνη,
Καρυδάκη Κωνσταντίνα, Πουρνάρα Εύα, Οικονόμου Βίκυ και Παπαστεφάνου Γ.

Για τους ΙΩΝΕΣ:
Προπονητής: Σ Μπατουδάκη
Παίκτριες: Χαβιάρα Αία (Λ), Κανάκη Βαρβάρα, Παπανίκα Αναστασία, Μανή Μαρία, Σούρδη Στ, Συσίκη Χρ, Τζήκου Μαρία, Μιχαλοπούλου Δ. (Α), Μούσου Δήμητρα, Σάλτα Λάδια, Βλασταρά Βασιλική, Μερκουριάδη Κατερίνα.
Ο επόμενος αγώνας είναι αυτός που αναβλήθηκε λόγω εκλογών με τα Γλυκά Νερά και θα γίνει στο 1ο Δημοτικό Γλυκών Νερών απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα, την Τετάρτη 4 Φεβρουάριου 2015 στις 21:45μμ.

Δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο περισσότερες φωτογραφίες

http://www.aparaskevi-images.gr/?p=58115

Magical Snap - 2015.02.01 15.25 - 004

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...