Αποκριάτικη Γιορτή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποκριάτικη Γιορτή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 | 11:36 π.μ.

Apokriatiki Afisa 2015_frogGrass
Αποκριάτικο Πάρτι 2015 !

Επιτέλους οι απόκριες είναι εδώ!!
Γιαυτό ντυθείτε γιορτινά, μασκαρευτείτε και ελάτε με πολύ κέφι να διασκεδάσουμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς στο Αποκριάτικο Πάρτι που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας , από ώρα 12:00 και μέχριεξάντλησης
Απαραίτητη όμως για την επιτυχία της γιορτής, είναι η συνεισφορά όλων μας στον μπουφέ, που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά με εδέσματα και αναψυκτικά που ο καθένας επιθυμεί να προσφέρει. Όσοι από τους γονείς μπορούν να βοηθήσουν (στόλισμα αίθουσας, σερβίρισμα στο μπουφέ κλπ), ας το δηλώσουν στα μέλη του συλλόγου. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται. Στο πάρτι δεν επιτρέπεται η χρήση σπρέι, ο χαρτοπόλεμος και τα ρόπαλα για λόγους ασφάλειας όλων μας και καθαριότητας του Σχολείου, το οποίο παρακαλούμε όλοι να βοηθήσουμε να αφήσουμε καθαρό φεύγοντας!
Έχουν εξασφαλιστεί οπτικοακουστικά εφέ και ένας περιζήτητος DJ.
Είσοδος Ελεύθερη σε μεταμφιεσμένους και μη.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...