Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,77 μ. η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη στο Φλάγκσταφ (Video) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,77 μ. η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη στο Φλάγκσταφ (Video)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 | 4:32 μ.μ.




Η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε έναν εντυπωσιακό αγώνα στο Φλάγκσταφ των ΗΠΑ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, 4,77 μ.! Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια που ζει και γυμνάζεται- στο αγώνισμα του επί κοντώ- στην Αμερική, ξεπέρασε τον εαυτό της και σημείωσε αυτή την μεγάλη επίδοση.


Η ίδια μίλησε, λίγο μετά το πανελλήνιο ρεκόρ της, στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 για τον αγώνα της: "Ήθελα να δοκιμάσω τα καινούργια μου κοντάρια και να δοκιμάσω σε ψηλότερα ύψη. Το άλμα στα 4,77 μ. ήταν αρκετά καλό και πέρασα πιο ψηλά από τον πήχη. Δοκίμασα στην συνέχεια στα 4,84 μ. και είχα μια καλή προσπάθεια".

Η αθλήτρια του Nick Hysong μιλώντας στη συνέχεια για τους στόχους της, δήλωσε: "Έχω στόχο να είμαι σταθερή και να βελτιώνομαι κάθε χρόνο. Πέρσι στον κλειστό πέρασα τα 4,55 μ. και το καλοκαίρι πέρασα τα 4,71 μ. Φέτος έχω περάσει 3 ή 4 φορές τα 4,60 μ. μέχρι στιγμής- αν δεν κάνω λάθος- και είχα τώρα και το ρεκόρ. Πιστεύω ότι αρχίζω να είμαι σταθερή σε αυτά τα άλματα οπότε αυτό είναι ένα καλό βήμα για τη συνέχεια. Θέλω άλματα πάνω από τα 4,80 μέτρα και ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω".

 

Εκτός από πανελλήνιο ρεκόρ, αυτή η επίδοση αποτελεί και την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ευρώπη και είναι η 9η επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως (μαζί με τη Spiegelburg - δείτε ->εδώ).

Το ρεκόρ αυτό ήρθε μόλις λίγες... ώρες μετά την μεγάλη επίδοση της Νικόλ Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη με 4,76 μ. Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή, στην κορυφή της Ευρώπης και στις δυο πρώτες θέσεις στο επί κοντώ των γυναικών βρίσκονται οι δυο Ελληνίδες αθλήτριες.

Δείτε το άλμα της Κατερίνας στο παρακάτω video:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...