ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ 4 εκατ.ευρώ του Δήμου Παλλήνης απο την REDS Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ 4 εκατ.ευρώ του Δήμου Παλλήνης απο την REDS

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 | 9:02 π.μ.



ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ 4 εκατ.ευρώ του Δήμου μας απο τη REDS στις 9.30 και για δύο ώρες μετά.
Με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά απο δική μας πρόταση, σήμερα θα διαδηλώσουμε απο κοινού με τους κατοίκους απο τις Σκουριές που συζητούν το θέμα τους στο Συμβούλιο Επικρατείας -Πανεπιστημίου και Χαριλάου Τρικούπη -.
Η προσπάθεια είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο περιοχών που θίγονται απο την αρπακτική τακτική της εταιρείας Μπόμπολα κι όλα τα παρακλάδια της και να προχωρήσουμε σε ενέργειες συντονισμένες .
Επίσης ζητήσαμε να γίνει ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας η οποία να κληθεί να συμμετέχει δυναμικά όπως και να ξαναδούμε συνολικά τη σχέση μας με την εταιρεία που σημαίνει -το Mall στο κτήμα Καμπά ,το λόφο Εντισον,την Βίλλα κλπ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...