ΔΟΝΑΤΟΣ - Τυπογραφείο: Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! - Προσφορά για τα 30 χρόνια λειτουργίας μας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΟΝΑΤΟΣ - Τυπογραφείο: Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! - Προσφορά για τα 30 χρόνια λειτουργίας μας!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 2:58 μ.μ.

ΔΟΝΑΤΟΣ

Τυπογραφείο, Προσκλητήρια,

Σφραγίδες, Αφίσες,

Φωτοτυπικό κέντρο, Εκτυπώσεις

Τον Φεβρουάριο κλείσαμε 30 έτη λειτουργίας του καταστήματος. Παραγωγικά έτη με ανάπτυξη εξοπλισμού, χωρίς καμμιά βοήθεια επιδοτήσεων, προσωπικού και άλλων προγραμμάτων απο το Ελληνικό κράτος. Μόνο με δάνεια τραπέζης, πληρώνοντας το ληστρικό επιτόκιο!

Στηριγμένος στις προσωπικές μου δυνάμεις και σωστής διαχείρισης της εργασίας. Πιστεύω είμαστε απο τις ελάχιστες μικρές Ελληνικές επιχειρήσεις που το κατάφεραν αυτό, δηλαδή να επιβιώσουν στην Ελληνική δύσκολη αγορά και σε ένα κράτος με κακή πολιτική διαχείριση καταχρήσεων και μίζας πολιτικών ανεύθυνων όπως έδειξαν τα πρόσφατα αποτελέσματα. Θα συνεχίσω να παλεύω πλέον για την επιβίωση της επιχείρησης και την ανάπτυξή της σε περισσότερους τομείς!

Τον Φεβρουάριο και Μάρτιο θα έχουμε ειδικές προσφορές προς τους πελάτες μας για να γιορτάσουμε το γεγονός της επετείου των 30 χρόνων!

Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

Δονάτος Σπανόπουλος

Εθνικής Αντιστάσεως 8

153 51 Παλλήνη

Τηλ.: 210 6667056

Fax: 210 6033347

Κινητό: 697 57 57 993

Email: donatos1@otenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Url: www.donatos.gr

.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...