Η Λογική και το “Πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας” επικράτησαν και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Παλλήνης συνεχίζει…. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Λογική και το “Πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας” επικράτησαν και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Παλλήνης συνεχίζει….

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 10:15 μ.μ.

Photo 20150208141807858

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.
Μέτα την χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ σήμερα είχαμε ανάκληση παραίτησης και το Δ.Σ συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του και την δράση του.

Φαίνεται πως η Η λογική και το “Πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας” επικράτησαν των όποιων προβλημάτων υπήρχαν…

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS εύχεται ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Δ.Σ του Συλλόγου και τους υπόσχεται να είναι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε πως έπειτα από την ανάκληση της παραίτησης της κας Πίσκαπα, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αλλά και την προσθήκη στο Δ.Σ του κ. Σαντόφσκι ενός εκ των αναπληρωματικών μελών, η λειτουργία του εν λόγο Δ.Σ θα συνεχίσει να υφίσταται αλλά υπό διαφορετική σύσταση.
Επίσης σας κάνουμε γνωστό πως η Γενική Συνέλευση απολογιστικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί στις 08/03/15, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στο σχολείο μας. Τέλος στις 21/02/15, Ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00 στο σχολείο μας, θα πραγματοποιηθεί το φετινό αποκριάτικο πάρτυ των παιδιών μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...