"Επιδημία" παραιτήσεων στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Επιδημία" παραιτήσεων στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 | 4:29 μ.μ.

Με ανακοίνωση στη προσωπική του σελίδα στο facebook ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολειου Παλλήνης μας ενημερώνει για τις παραιτήσεις τεσσάρων μελών του Δ.Σ και για την Γενική Συνέλευση - Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 27//02/2015 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε για τις παραιτήσεις των κάτωθι μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Στέλλα Στεφανίδου (Ταμίας)

Γιώργος Ανδριανόπουλος (Ειδικός Γραμματέας)

Αντώνης Σαμωνάς (Μέλος)

Κατερίνα Πίσκαπα (Μέλος)

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου το Δ.Σ. είναι επταμελές και βρίσκεται σε απαρτία όταν υπάρχουν τουλάχιστον 4 μέλη του.

Ως εκ τούτου , θα πρέπει να γίνει ανάδειξη νέου Δ.Σ. για το σύλλογό μας.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. την Παρασκευή 27/2/2015 στις 6.00 το απόγευμα.

Όποιος γονέας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα μπορεί να το δηλώσει.

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι διακόπτονται όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου ( χορός, ζωγραφική , κιθάρα ) που γίνονταν κάθε Σάββατο.

 

 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λάιε για ρωτηστε να μαθετε γινοντουσαν μαθήματα επί πληρωμής τα Σάββατα στο 1ο Δημοτικό Παλλήνης από συζυγο μέλους του Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (παραιτηθέντος μέλους); Παρακαλω ψαξτε το θέμα και ενημερώστε τον κόσμο .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Οι σύλλογοι γονέων θα έπρεπε να απαρτίζονται από γονείς που διακατέχονται από εθελοντισμό, προσφορά, ανιδιοτέλεια. Δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο….. και συμβαίνει γιατί εμείς το επιτρέπουμε!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...