Ο Δήμος Παλλήνης, ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης και την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Δήμος Παλλήνης, ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης και την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 | 4:59 μ.μ.



Ο Δήμος Παλλήνης, ευχαριστεί την κοινωνική πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, να συνδιοργανώσει με την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης την προβολή παιδικής ταινίας, με ανταλλακτικό εισιτήριο τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης.

Συγκεντρώθηκε μια σεβαστή ποσότητα τροφίμων υπερ των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνηςεξυπηρετεί 380 οικογένειες που αντιστοιχούν σε πλέον των 1000 συνανθρώπων μας, σε μηνιαία βάση.

Κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προσπάθεια ουσιαστικής συμβολής στην επιβίωση αυτών των συνανθρώπων μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του από το 2011 έως και σήμερα, με στόχο την κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην επιχορήγηση του Δήμου αλλά και στις χορηγίες πολιτών, τοπικών επιχειρήσεων, μεγάλων σούπερ μάρκετ. Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη πρώτης ανάγκης (είδη διατροφής, είδη ατομικής υγιεινής, οικιακά είδη καθαρισμού).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00, επί της οδού Μιαούλη 28 στη ΔΕ  Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6612890 


Δείτε και την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης:


Άλλη μια δράση προσφοράς του συλλόγου μας εχθές 25/02/15 εστέφθη από πλήρη επιτυχία, χάρην της δικής σας συμμετοχής και προσφοράς. 

Γεμίσαμε εχθές τα καλάθια του Κοινωνικού παντοπωλείου στο Οινοποιείο του Πέτρου, στη προβολή παιδικής ταινίας. με ανταλλακτικό εισιτήριο.. 

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να δούμε πολλά χαμόγελα. Αυτό άλλωστε είναι η δύναμη μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...