Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Παλλήνης, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 - Κλειστό και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Παλλήνης, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 - Κλειστό και το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 11:54 μ.μ.

sp5

Με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανάσιου Ζούτσου, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σε ότι αφορά τα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, η απόφαση εναπόκειται στην κρίση των Διευθυντών τους

Στο πλαίσιο της αναστολής λειτουργίας των σχολείων του Δήμου Παλλήνης, κλειστό θα παραμείνει και το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...