Xαρίζεται η Ηρώ, καταπληκτική ημίαιμη σκυλίτσα που είχε βρεθεί στο ΓΕΡΑΚΑ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Xαρίζεται η Ηρώ, καταπληκτική ημίαιμη σκυλίτσα που είχε βρεθεί στο ΓΕΡΑΚΑ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 9:26 μ.μ.

pallinipress1

Η Ηρώ είναι μια πολύ καλή και μεγαλόσωμη σκυλίτσα, περίπου 5 ετών (υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε το Μάιο του 2010), στειρωμένη και εμβολιασμένη. Βρέθηκε πολύ ταλαιπωρημένη στην περιοχή του Γέρακα. Εδώ και 3 χρόνια φιλοξενείται σε πολύ περιορισμένο χώρο και παρόλα αυτά δεν παραπονιέται ποτέ. Τα πάει τέλεια με τα άλλα σκυλιά και είναι πολύ τρυφερό σκυλάκι με τους ανθρώπους. Έχει ανάγκη από ένα σπιτάκι και ανθρώπους που θα την αγαπάνε για μια ζωή. Δώστε της την ευκαιρία να σας αποδείξει πόσο υπέροχη είναι.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6932-019504, email: ioanna.athanassiadou@gmail.com

Αρ. Ηλεκτρονικής ταυτότητας: 982000121922379

pallinipresspallinipress2

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...