ΓΕΡΑΚΑΣ SOS!!! Μεγάλη ανάγκη να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι για μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΕΡΑΚΑΣ SOS!!! Μεγάλη ανάγκη να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι για μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 | 11:09 π.μ.

Μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τρία ανήλικα παιδιά της σε ένα ακατάλληλο σπίτι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες επισκέφτηκαν οι εθελοντές του «Θεόφιλου» προσφέροντας την αγάπη τους και την ψυχολογική στήριξή τους, αλλά και την βοήθεια σε τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Ο Θεόφιλος θα συνεχίσει να στηρίζει την οικογένεια και με το πρόγραμμα της ανταλλακτικής οικονομίας, εξασφαλίζοντάς τους και μία οικονομική ενίσχυση.

Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι για την οικογένεια ή ένα προκατασκευασμένο για να τοποθετηθεί σε υπάρχον οικόπεδο, ώστε να μεταφερθεί η οικογένεια εκεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Θεόφιλος για να μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις προσωρινής φιλοξενείας οκογενειών προσπαθεί να αποπερατώσει ένα κτήριο 1200 τμ. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν την αγάπη τους στο λογαριασμό 065/296010-95 της Εθνικής Τράπεζας ΙΒΑΝ: GR 8301100650000006529601095

Για κάθε δωρεά εκδίδεται απόδειξη η οποία και θα σας σταλεί αμέσως. Τηλεφωνήστε στο 210-8819397, για να μας δώσετε τα στοιχεία της κατάθεσης (ποσό, ημερομηνία, υποκατάστημα), για να εκδώσουμε και να σας αποστείλουμε την απόδειξη άμεσα.

Οι δωρεές εκπίπτουν από το φόρο εισοδήματος.


Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Πηγή

 

 

1 σχόλια :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ είπε...

Ευχαριστούμε για την δημοσίευση του θέματος & το ιδρύμα Θεόφιλος για την άμεση στήριξη και προσπάθεια ανακούφισης της οικογένειας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...