Νέα δημοσκόπηση Palmos Analysis: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 7,5% Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα δημοσκόπηση Palmos Analysis: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 7,5%

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 | 1:43 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.04 13.43 - 002

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά 7,5 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis.
Η μέτρηση της Palmos Analysis για το Tvxs ξεκίνησε την επομένη της τρίτης ψηφοφορίας και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά 7,5 από την ΝΔ.
Η απόσταση μεταξύ των 2 κομμάτων αυξάνεται κατά μία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για το ίδιο μέσο.
Από τα άλλα κόμματα το Ποτάμι σημειώνει πτώση ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να έχει αμφίπλευρες διαρροές και βρίσκεται στο όριο του 3% πριν ακόμη την εμφάνιση του κόμματος του Γ. Παπανδρέου.
Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, συμπεριλαμβάνοντας δηλαδή και τους αναποφάσιστους, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο 35,5% και η κοινοβουλευτική του δύναμη στις 149 έδρες.
Η Χρυσή Αυγή(5,7%) επανέρχεται στην τρίτη θέση μετά την υποχώρηση που σημειώνει το Ποτάμι (4,1%), το οποίο χάνει ελαφρώς το προβάδισμα και από το ΚΚΕ (4,3%).

enikos

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...