Τουρνουά Mini Volley στα πλαίσια του Final 4 του Volley League Cup Νίκος Σαμαράς - Φωτογραφίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τουρνουά Mini Volley στα πλαίσια του Final 4 του Volley League Cup Νίκος Σαμαράς - Φωτογραφίες

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 10:08 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.31 22.02 - 003

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Mini Volley, στα πλαίσια του «Volley League Cup Νίκος Σαμαράς», το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Η διοργανώτρια Volley League έβαλε τα δυνατά της και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες, αφού οι μικρές αθλήτριες που συμμετείχαν, χάρηκαν και διασκέδασαν επί τρεις ώρες, βόλεϊ.

Στην επιτυχία συνετέλεσαν, το φιλόξενο ΔΑΚ Γλυφάδας όπου διεξήχθη το τουρνουά, η άψογη διοργάνωση και οι προπονητές & προπονήτριες των ομάδων που ήταν συνεχώς δίπλα στις νεαρές αθλήτριες, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

Magical Snap - 2015.01.31 21.59 - 001

Από πλευράς Παλλήνης, τα κορίτσια συνόδευαν οι προπονήτριες Αλεξία Στάθη (δεξιά)και Έλσα Γρίσπου (αριστερά)

Στο τουρνουά δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με σημαντικότερη αυτών, την παρουσία παικτών από την Α1. Ειδικότερα παρέστησαν στο τουρνουά συμμετέχοντας μάλιστα σε κάποιες φάσεις με τα παιδιά οι:

Κοντοστάθης Γρηγόρης (Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)
Κασαμπαλής Σταύρος (Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)
Ανδρόνικος Βανδώρος (ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ)
Ζήσης Δημήτρης (ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ)

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της ΑΕΚ, ο Α.Ο. Παλλήνης και η Ευριάλη Γλυφάδας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη δήλωσε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Volley League Έφη Μπούρα, σκορπώντας χαμόγελα δεξιά και αριστερά.
Στην παρακάτω φωτό μαζί με τον Γιώργο Κερκινέ, Υπεύθυνο Αγωνιστικού (δεξιά) και τον Βασίλη Παπαγεωργίου Υπεύθυνο Μάρκετινγκ (αριστερά) της Volley League.

Magical Snap - 2015.01.31 22.00 - 002

Πλάνα και δηλώσεις των διοργανωτών, τράβηξε το συνδρομητικό κανάλι NOVA SPORTS, χορηγός του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια από εμάς για την άψογη διοργάνωση κάτι που φάνηκε και στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που συμμετείχαν!

Magical Snap - 2015.01.31 22.04 - 004

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα για να δείτε
όλες τις φωτογραφίες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...