Ο Χρήστος Λιακόπουλος από την Ανθούσα υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Χρήστος Λιακόπουλος από την Ανθούσα υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 | 2:08 μ.μ.

LIAKOP

Με μία λιτή ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Χρήστος Λιακόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου..

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Συστρατεύομαι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, πιστεύοντας ακράδαντα στην ανάγκη δημιουργίας μίας σοβαρής εναλλακτικής πρότασης ενάντια στον αριστερό και δεξιό λαϊκισμό με βάση τον οποίο πολιτεύονται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν αποτελεί προσωπικό κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου αλλά κάλεσμα της Ιστορίας προς τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αυτοπροσδιορίζεται και τοποθετείται στον πατριωτικό, δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο, έναν χώρο ο οποίος μετά την σύμπραξη και συγχώνευση του ΠΑΣΟΚ με τη πάλαι ποτέ επάρατο Δεξιά, έχει μείνει κενός.
Οφείλουμε να αντισταθούμε στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας και την προσπάθεια ιδεολογικής κατατρομοκράτησης που επιχειρείται από τα άκρα. Οφείλουμε να κηρύξουμε τον ανένδοτο αγώνα ενάντια στα παρασιτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το ελληνικό κράτος. Οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη ενάντια στο πελατειακό κράτος της μεταπολίτευσης, ενάντια στη συντήρηση, αριστερή και δεξιά, ενάντια σε αυτά που μας κρατούν πίσω.
Σε αυτή την προσπάθεια, πυξίδα είναι οι αξίες μας, οι αρχές μας και το ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα μας. Οι αξίες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και του Πολιτικού Φιλελευθερισμού και η στάση μας για την οικολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την δικαιοσύνη ενισχύουν το πατριωτικό σχέδιο που προτείνουμε για την Ελλάδα.
Μιλάμε για την επανάσταση του αυτονόητου. Τώρα είναι η ώρα να την κάνουμε πράξη. Πάμε!

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS του εύχεται καλή επιτυχία!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...