Ποια είναι τα κλειστά σχολεία στην Aνατολική Αττική λόγω παγετού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ποια είναι τα κλειστά σχολεία στην Aνατολική Αττική λόγω παγετού

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 | 1:22 μ.μ.

590_04d3b99216df38204acbe8efeca7632f

Σε αναστολή λειτουργίας σχολείων σε δήμους της περιοχής προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, λόγω του παγετού.

Ειδικότερα, με σημερινή απόφασή του προχωρά -λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών- στο κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου (δηλ. Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη), στα δημοτικά διαμερίσματα Αφιδνών, Αυλώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού και στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός, η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί να αποφασισθεί με ευθύνη του διευθυντή του σχολείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...