Παναγιώτης Κάλανδρος για αποχέτευση: Δεν έγινε καμία εισήγηση εναλλακτικού σχεδίου για την περίπτωση που ναυαγήσει η λύση της Ψυτάλλειας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Κάλανδρος για αποχέτευση: Δεν έγινε καμία εισήγηση εναλλακτικού σχεδίου για την περίπτωση που ναυαγήσει η λύση της Ψυτάλλειας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 11:05 π.μ.

Με μία λιτή ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Κάλανδρος Παναγιώτης, εξέφρασε την ανησυχία του για την μη ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου για την περίπτωση που ναυαγήσει η λύση της Ψυτάλλειας.

Δείτε αναλυτικά

"Περίμενα μετά απο πέντε ώρες συζήτηση και αλλεπάλληλες τοποθετήσεις, με αποκλειστικό θέμα την αποχέτευση του δήμου, να έχουν αποσαφηνιστεί περισσότερα. Δεν έγινε καμία εισήγηση εναλλακτικού σχεδίου για την περίπτωση που ναυαγήσει η λύση της Ψυτάλλειας, ούτε γνωστοποιήθηκε ο χρονικός ορίζοντας αποπεράτωσης του έργου, αν αποσπάσουμε την πολυπόθητη υπογραφή και καρποφορήσει η αποχέτευση της Παλλήνης στην Ψυτάλλεια.

Επιβεβλημένη είναι, σε τόσο σοβαρά θέματα, η συντεταγμένη στρατηγική και υλοποίηση του πιο ενδεδειγμένου σχεδίου απο το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου,με την συμμετοχή των πολιτών ."

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...