ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 | 2:38 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.15 14.21 - 003Magical Snap - 2015.01.15 14.21 - 002

Γεννήθηκε το 1955 στην Αμαλιάδα Ηλείας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών, φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κατοικεί στο Γέρακα από το 2001. Γιατρός Πνευμονολόγος, Διευθυντής στην Πνευμονολογική κλινική του «Ευαγγελισμού».
Εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) από το 1984. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Πύργου το 1984 και αντιπρόεδρος των Αγροτικών Γ ιατρών Νομού Ηλείας, το 1985. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας.

Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ. Είναι εκλέκτορας του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, στο Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Δυο χρόνια ήταν υπεύθυνος στο ιατρείο διακοπής καπνίσματος στα Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης, σε εθελοντική βάση. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικές αποστολές ιατρών στα Μέθανα και στα νησιά του Αιγαίου.
Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Είναι εκπρόσωπος του «Ευαγγελισμού» στο Εθνικό Δίκτυο Νοσοκομείων Προαγωγής Υγείας (μέλος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας).Έχει συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια με ομιλίες, δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.
Η κοινωνική και πολιτική του δράση αρχίζει από τα χρόνια της δικτατορίας. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Βουκουρεστίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...