ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙΤΗ: ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙΤΗ: ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 | 12:26 π.μ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(ΚΑΙΤΗ)


Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής από γονείς Έλληνες μετανάστες.Κάτοικος Γέρακα Αττικής από το 1997.Καθηγήτρια Αγγλικών μητέρα μιας κόρης .

Συμμετείχα επί σειρά ετών στο γονεικό κίνημα της περιοχής σαν μέλος Δ.Σ Γονέων κα Κηδεμόνων στην περιοχή Φούρεσι Γλυκών Νερών όσο και τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους στον Γέρακα(ΜΠΑΛΑΝΑ) για την αναβάθμιση της περιοχής και διεκδίκηση σχολικών δομών στην πόλη μας(Σχολείων και αποχέτευσης.Mέλος της επιτροπής κατοίκων ενάντια στο κτίσιμο του κτήματος Καμπά.Το 2000 συμμετείχα στην πορεία της Γένοβα μέλος του Ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ.

Από το 1997 συμμετέχω ενεργά σε πανελλαδικά δίκτυα και Ευρωπαϊκά Δίκτυα ασθενών με σπάνια νοσήματα ,Μέλος της ΠΕΣΠΑ και της Eurordis(Πανευρωπαϊκή Οργάνωση για τα Σπάνια Νοσήματα)Συμμετείχα στους αγώνες ασθενών για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και ενάντια στο κλείσιμο νοσοκομείων και άλλων δομών υγείας στην περιοχή της Αττικής.

Σήμερα περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρειας Αττικής .Μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Σύριζα Ανατολικής Αττικής όσο και μέλος της Γραμματείας τμήματος ΑΜΕΑ Σύριζα.

ΚΑΙΤΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...