Θεοχάρη Καίτη: Πάμε για την νίκη της δημοκρατίας και την αξιοπρέπεια του λαού! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θεοχάρη Καίτη: Πάμε για την νίκη της δημοκρατίας και την αξιοπρέπεια του λαού!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 | 9:15 μ.μ.



Αγαπητοί φίλοι μαζί με τους συνυποψήφιους μου στα ψηφοδέλτια του Σύριζα πάμε για την νίκη της δημοκρατίας και την αξιοπρέπειά του λαού! 
Να εκπροσωπήσουμε τον κόσμο που βιώνει τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών! 
Προσωπικά θέλω να αναδείξω τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών στην υγεία ,την διάλυση της δημόσιας υγείας και περίθαλψης και την ανάγκη άλλων πολιτικών που με συνέπεια θα φέρει εις πέρας μία κυβέρνηση του σύριζα.
Δίπλα στους ανθρώπους που πάσχουν απο χρόνια και σπάνια νοσήματα για τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ένα κράτος υγείας πρόνοιας και αλληλεγγύης.





2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/video.php?v=10204432203938749&set=vb.1040840592&type=2&theater

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/vmpoussios?fref=ts

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...