Ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Παλλήνης δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά την τιμητική πρόταση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Παλλήνης δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά την τιμητική πρόταση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 | 3:57 μ.μ.




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ

Φίλες και φίλοι,

Έως σήμερα μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες, όνειρα, ελπίδες. Και καθώς τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιήσαμε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα πάντα, συναντηθήκαμε σε κοινούς αγώνες. Έτσι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε πολλές μάχες και αυτό ακριβώς μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Μέσα στην αφόρητη δυσκολία του σήμερα, η απόφαση είναι μια: να σταθούμε όρθιοι και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Να συστρατευτούμε  στην κοινή προσπάθεια να δώσουμε όραμα και προοπτική σε αυτόν τον τόπο. Να μετατρέψουμε την αγανάκτηση, που δικαίως μας διακατέχει, σε δύναμη δημιουργίας και δημοκρατίας. Να αφήσουμε πίσω τον μνημονιακό χειμώνα και να φέρουμε την πραγματική άνοιξη.

Τούτη δω την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα μας, βαδίζοντας προς τις κάλπες, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι τελικά δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά τις προτάσεις  που δέχτηκα από πολιτικά κόμματα και παρά την τιμητική πρόταση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να συνεχίσω να προσφέρω από το μετερίζι που πρόσφατα με την ψήφο τους μου εμπιστεύτηκαν οι δημότες της  Καλαμάτας, αυτό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχετε αντιληφθεί, πως δεν είμαι άνθρωπος που φυγομαχεί, όσες και να είναι οι δυσκολίες. Έχω μάθει να βγαίνω μπροστά και να αγωνίζομαι. Ανέκαθεν είχα το θάρρος να διατυπώνω την πολιτική μου άποψη και να την υπερασπίζομαι. Πάντα είχα την τόλμη να  αγωνίζομαι για την επιτυχία στόχων που αφορούν  το κοινό καλό. Για να επιτευχθεί αυτό όμως χρειάζεται να ξεφύγουμε  από τις "αγκυλώσεις". Να παραμερίσουμε τις κατεστημένες αντιλήψεις που δεν μπορούν να σταθμίσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και οι πολίτες της. Να αφήσουμε στην άκρη τη νοοτροπία του παρελθόντος, για να υπάρξει ένας νέος τρόπος συνεννόησης, που θα οδηγήσει στο "χτίσιμο" μεγαλύτερων δυνατών συνθέσεων και συναινέσεων, για όλα εκείνα τα προβλήματα και τις ανάγκες που μας ενώνουν. 

Σημαντικό δεν είναι ποια θέση διοίκησης κατέχεις, αλλά πόσο ωφέλιμος είσαι για τη κοινωνία. Άλλωστε δεν αφήνουμε πίσω μας τις θέσεις και τα αξιώματα, αλλά τον απόηχο των πράξεών μας και αυτό θα πρέπει να το έχουμε ως οδηγό μας. Αυτή είναι η δική μου κατευθυντήρια αρχή και αυτή θα συνεχίσω να υπηρετώ.
                                                                                        
Μανώλης Μάκαρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...