«Βόμβα» με τον πρώην άσο της ΑΕΚ, τον Στάθη Κάππο, έριξε ο Παλληνιακός!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Βόμβα» με τον πρώην άσο της ΑΕΚ, τον Στάθη Κάππο, έριξε ο Παλληνιακός!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 | 4:38 μ.μ.

kappos-PALLINiakos-aek

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Παλληνιακό, στην προσπάθεια που κάνει για να δυναμώσει το ρόστερ του μεσούσης της περιόδου. Πρόκειται για μία κίνηση που προκαλεί αίσθηση, καθώς έχουμε την άφιξη στην Παλλήνη ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα.

Ένας παίκτης με σημαντικές παρουσίες στα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον πρώην της ΑΕΚ, του Άρη, του Ακράτητου, του Μεσσηνιακού, της Καλαμάτας, του Φωστήρα, της Θύελλας Πατρών, του Αίαντα Σαλαμίνας και του Αγίου Δημητρίου, τον Στάθη Κάππο!

Ο 34χρονος Κάππος, που είναι Ελληνο-Καναδός, προορίζεται για δεκάρι και έπαιζε μέχρι πρωτινός στον Άγιο Στέφανο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στους Παλληνιώτες, αφού έχει πλούσιες εμπειρίες στα γήπεδα.

Ο Κάππος ήταν και διεθνής στο παρελθόν, καθώς έχει φορέσει δύο φορές την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Κάτω των 21, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Καναδά

http://zwpallini.gr/?p=6674

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...