Επιστολή αποχώρησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον Παπανδρέου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επιστολή αποχώρησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον Παπανδρέου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 | 1:30 π.μ.

gap-3

Μέλη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ και να συντροφεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

71 στελέχη της Θεσσαλονίκης με κοινή τους δήλωση παραιτούνται από το ΠΑΣΟΚ για να προσχωρήσουν στο ΚΙΔΗΣΟ.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές κ.α.

Μάλιστα αύριο στις 6:30 το απόγευμα οργανώνουν την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση ως Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ την Κυριακή αναμένεται να παρουσιάσουν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών.

Η επιστολή παραίτησης

Παρακολουθούμε τα δύο τελευταία χρόνια την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα στελεχών και παραγόντων, ουραγό των συντηρητικών επιλογών της κυβέρνησης Σαμαρά.
Χωρίς πυξίδα και όραμα, χωρίς πρόταση με προοδευτικό πρόσημο, μακριά από τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης. Που ενδιαφέρεται μόνο για την συμμετοχή του στη νομή της εξουσίας, απρόθυμο για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και συγκρούσεις με ομάδες κάθε λογής συμφερόντων.
Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα εμείς τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να παραμείνουμε άλλο σιωπηλοί. Πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, δηλώνουμε δημόσια την παραίτησή μας από κάθε κομματική ιδιότητα. Ξεκινάμε από την αρχή. Συνυπογράφουμε την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Συμμετέχουμε στην επανάσταση του αυτονόητου. Ενάντια στην αντίληψη της συντήρησης, δεξιάς και αριστερής, αλλά και σε όσους ταυτίστηκαν μαζί της.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...