ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | 1:24 π.μ.

ΔΡΟΥΓΚΑΣ  ΣΤ 1

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μπροστά στην πρόκληση για το αύριο, ο Γιώργος Παπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και χιλιάδες νέοι άνθρωποι, προβάλουν σήμερα ως επιλογή ελπίδας για να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα και οι δυσκολίες στις οποίες μας έφεραν οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες εταίρων, δανειστών και του συντηρητισμού.
Από αυτή τη στράτευση δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς που θέλει να δει τα οράματά του για μια σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα να γίνονται πραγματικότητα. Από αυτή την κινητοποίηση για μια μάχη εξαιρετικά ανταγωνιστική, οι νέοι άνθρωποι αποτελούν κεφάλαιο και πλεονέκτημα για τον τόπο.
Από αυτή τη μάχη δεν θα μπορούσα να απέχω.
Η ανάγκη να εργαστούν άνθρωποι χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις για μια κοινωνία δίκαιη και συνεκτική, είναι αδήριτη. Η ευθύνη να συμβάλλουν όλοι στην κατεύθυνση ενός εθνικού προοδευτικού σχεδίου, είναι δεδομένη. Η αποδοκιμασία ενός πελατειακού συστήματος που έφερε τη χώρα στα όρια της καταστροφής και την κρατά δεμένη δίπλα στα κοφτερά βράχια των αγορών κεφαλαίου, των τραπεζών , και των παντοδύναμων γεωπολιτικών συμφερόντων, είναι υποχρέωση κάθε νεοέλληνα.
Η Υγεία, η Παιδεία, η Πρόνοια και το Περιβάλλον, είναι κεφάλαια για τη χώρα μας και πρέπει να διαφυλαχθούν στο πλαίσιο ενός νέου παραγωγικού μοντέλου. Η προστασία του δημόσιου συμφέροντος και του επιχειρείν έχουν άμεση ανάγκη από νέες δυνάμεις που θα εργαστούν με αξιοπρεπείς συνθήκες για να ανεβάσουν και πάλι τη χώρα σε ανταγωνιστικά επίπεδα.
Οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να συλλειτουργήσουν πάνω σε προγραμματικές βάσεις πολιτικών που θα ανοίγουν δρόμους προοπτικής για τον άνεργο νέο, τον εργάτη, τον αγρότη, τον νέο επιχειρηματία, τη γυναίκα, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα. Λύσεις υπάρχουν και το κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου στοχεύει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις, της νεολαίας και εν γένει του προοδευτικού χώρου επάνω σε ένα εθνικό σχέδιο που θα τις εφαρμόσει.
Για μια Ελλάδα που θα παλεύει με προτάσεις και αξιώσεις για τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, το δικαίωμα στην εργασία, την παιδεία, την υγεία.
Η εκκίνηση δόθηκε.
ΠΑΜΕ...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...