Μέσα στο κρησφύγετο του Ξηρού: Δείτε τι βρήκαν οι Αστυνομικοί! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μέσα στο κρησφύγετο του Ξηρού: Δείτε τι βρήκαν οι Αστυνομικοί!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 | 9:51 μ.μ.

pallinipress

Μπροστά σε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής όταν μπήκαν στο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο...

Αν και η εξέταση του χώρου βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου είχαν βρει μια ρουκέτα, επτά Καλάσνικοφ τα οποία θα δοθούν για βαλλιστική εξέταση έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα, τσουβάλια με άμμο που θα χρησιμοποιούνται για να εκτρέψει κανείς το ωστικό κύμα σε περίπτωση τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών και κάποια βαρέλια που περιείχαν εκρηκτικά, κάτι που δείχνει πως όντως ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα.
Να σημειωθεί πως η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα συρτάρια, ντουλάπια ή άλλοι χώροι που ενδέχεται να κρύβουν και άλλα όπλα ή στοιχεία γύρω από τη δράση του Ξηρού.


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...