Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Βαρδή: Πάρε με μαζί σου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Βαρδή: Πάρε με μαζί σου

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 | 3:45 μ.μ.

bardis_aspromauri_madata_448030722

Πενθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη η μουσική οικογένεια της χώρας μας αλλά κυρίως η οικογένεια του ίδιου του Αντώνη Βαρδή που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.
Σήμερα, ανήμερα της γιορτής του, οι μνήμες έρχονται μία μία στο μυαλό βασανιστικές για τα αγαπημένα του πρόσωπα που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι κοντά τους. Συγκλονίζει το μήνυμα που ανέβασε η κόρη του Καλλιστώ Βαρδή σήμερα για εκείνον το οποίο και αποδεικνύει πως εκείνη δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει τον χαμό του. «Πάρε με μαζί σου» ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καλλιστώ, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της πατέρα. Και συνέχισε γράφοντας στο μήνυμα: «οι αναμνήσεις έρχονται όλες, αλλά εκείνος δεν έρχεται ποτέ». Όσο για τον Γιάννη Βαρδή, τον γιο του αξέχαστου καλλιτέχνη, έγραψε και εκείνος με τη σειρά του στα social media το δικό του μήνυμα, ευχόμενος στον πατέρα του για τη γιορτή σαν να μην έχει φύγει ποτέ από κοντά του.

Το διαβάσαμε στο gossip-tv.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...