Σε ντιμπέιτ καλεί τον Σαμαρά ο Αλ. Τσίπρας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σε ντιμπέιτ καλεί τον Σαμαρά ο Αλ. Τσίπρας

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 | 12:32 π.μ.

Magical Snap - 2015.01.06 00.31 - 007

Πρόσκληση σε τηλεοπτική αναμέτρηση απευθύνει στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καλώντας τον να ανταποκριθεί «σε έναν καθαρό και ανοιχτό δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο. Σε εθνική εμβέλεια, μπροστά στον υπέρτατο κριτή μας: τον ελληνικό λαό».
«Αυτό περιμένουν οι πολίτες, προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα και οι αγωνίες τους για το μέλλον. Αυτό αρμόζει στη δημοκρατία μας.  Και είναι χρέος όλων μας να ανταποκριθούμε», τονίζει σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίρπας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι εκλογές της 25ης του Γενάρη είναι ίσως οι κρισιμότερες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου, καθώς όπως τονίζει «ο ελληνικός λαός, μετά από 4 χρόνια ατέρμονων θυσιών, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες στρατηγικές για την επόμενη μέρα».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή του κάνει λόγο για επιχειρήματα και δεσμεύσεις που θα τεθούν «καθαρά, ανοιχτά, στο φως και όχι στο σκοτάδι».
Παράλληλα, μιλά για την αγωνία που έχουν «οι απλοί άνθρωποι, οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι αγρότες, όσοι αγωνιούν για την επαναφορά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, όσοι δεν έχουν λεφτά για να αγοράσουν τα φάρμακά τους» οι οποίοι περιμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν την εκλογική νίκη, υπεύθυνη και ξεκάθαρη τοποθέτηση. «Αντιπαράθεση προγραμμάτων και επιχειρημάτων. Όχι μάχες χαρακωμάτων. Όχι αντιπαράθεση μονολόγων και μονταρισμένων σποτ. Όχι καθημερινή καλλιέργεια φτηνών εντυπώσεων» ζητεί ο κ. Τσίπρας.
Απευθυνόμενος προσωπικά στον κ. Σαμαρά ζητεί «ό,τι κι αν μας χωρίζει, έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, απέναντι στη δημοκρατία να προσέλθουμε με ανοιχτά χαρτιά και με επιχειρήματα απέναντι στον ελληνικό λαό. Σε έναν δημόσιο διάλογο ανοιχτό, ειλικρινή. Αντίστοιχο τόσο του δημοκρατικού ήθους, όσο και της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Και ας αφήσουμε τον ελληνικό λαό να κρίνει ψέματα και αλήθειες. Να κρίνει το σωστότερο, το ωφελιμότερο για το μέλλον της πατρίδας».

tanea.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...