Την ήττα γνώρισαν οι νεάνιδες του Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την ήττα γνώρισαν οι νεάνιδες του Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 9:21 μ.μ.



Την ήττα με 3-0, εκτός έδρας, γνώρισε η ομάδα των νεανίδων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα των Νέων Βύρωνος. Τα ελαφρυντικά πολλά και η προσπάθειες που καταβάλονται από όλες τις αθλήτριες και ιδιαίτερα απο αυτές της Γ’ λυκείου είναι άξιες συγχαρητηρίων. Επόμενος αγώνας εντός έδρας την επόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 16:00 στο κλειστό της Κάντζας με αντίπαλο την ομάδα της «Ένωσης Βύρωνα». 

Α.Ο.Παλλήνη : Λαϊου Χριστιάννα, Κιούρκου Δέσποινα,Παπαστεφάνου Γεωργία. Πατσιλίβα Μαρία (λ). Παλαμάρη Μαρία. Παλαμάρη Ειρήνη, Χουδάλη Αναστασία. Αγγελή Σωτια . Κόκκινου Φωτεινή, Μαντοπούλου Αντιγόνη, Καρυδάκη Κωνσταντίνα. και Οικονόμου Βίκυ .

Προπονητής Γιαμαλής Δημήτρης. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...