Κοπή πίτας και εκλογές από τον Σύλλογο “ο παλληνεύς” [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κοπή πίτας και εκλογές από τον Σύλλογο “ο παλληνεύς” [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 | 8:36 π.μ.

IMG_3560

Την πίτα του έκοψε την Κυριακή 18.01.2015  ο σύλλογος των απανταχού παλαιών κατοίκων Παλλήνης “ο παλληνεύς” στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.
Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και ακολούθησαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ.

Από την καταμέτρηση προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Πιέτρη Παναγιώτου Φανή 103

Παναγιώτου Κατερίνα 87

Οικονόμου Αθανάσιος 72

Μπαφίτη Γιαννάτου Γεωργία 66

Λαμπροπούλου Γεωργία 61

Λιβάνιος Θεόδωρος 54

Μαραβέλια Σοφιά 53

Θα γίνει συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες για να έρθει σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Από πλευράς επισήμων, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Άγγελος Λιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος, Φώτης Αβαρκιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Μερτύρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Πόπη Ζινέλη, Αποστολίδου Ελένη, Μελισσά-Κόλλια Βασιλική, Θεόδωρος Σταματίου, Δημήτρης Καρκούλιας. Κωστής Σμέρος, Κώστας Μπάκας, Παναγιώτης Κάλανδρος, Γιώργος Καρατζάς, Απόστολος Βολιώτης  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης, Νίκος Παπανικολάου, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Τιλκιτζής και Μανώλης Παγώνης, καθώς και ο πρόεδρος του Παλληνιακού Χρήστος Αναστασίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...