Δείτε ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Ανατολική Αττική λόγω κακοκαιρίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Ανατολική Αττική λόγω κακοκαιρίας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 | 10:56 μ.μ.

sxoleia

Σας ενημερώνουμε ότι με αποφάσεις των Δημάρχων και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, αύριο Παρασκευή 9/1/2015 θα παραμείνουν κλειστά τα παρακάτω σχολεία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

  1. Στον Δήμο Αχαρνών: το 28ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Στρατοπέδου Καποτά), το 19ο Δημοτικό σχολείο (περιοχή Πανόραμα), καθώς και τα σχολεία που βρίσκονται στους οικισμούς Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.
  2. Στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, τα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. λόγω παγετού κατά τις πρωινές ώρες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...