Παλλήνη: Λακουβοδρόμιο ο Αγ. Νικόλαος Κάντζας - Προσοχή μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Λακουβοδρόμιο ο Αγ. Νικόλαος Κάντζας - Προσοχή μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 | 8:06 μ.μ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ{ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ}ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ :ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΗ,ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ,ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΡΩΘΕΙ!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ….Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!!

Πατήστε πανω στις εικόνες για μεγέθυνση

Πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...